Rasmus Scherfig startede i 2008 som en enkeltmandsvirksomhed, men er i dag et ApS med fem tømrersvende samt en lærling. Indehaver Rasmus Scherfig har 12 års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget og udfører i dag ikke kun tømrerarbejde, men varetager også opgaver inden for totalentreprise.

Vi udfører en bred række tømrer- og snedkeropgaver for både private og erhverv. Fra vores adresse i Starup betjener vi et stort område i Syddanmark og har hjulpet kunder i bl.a. Esbjerg, Varde, Grindsted og Billund.

 

Tømrerarbejde med garanti

Vi sidder klar til at give dig et godt tilbud på professionelle håndværkerydelser, uanset dit projekts type eller sværhedsgrad. Som medlem af garantiordningen Byg Garanti er du som privatkunde garanteret, at arbejdet bliver udført tilfredsstillende. Vi bestræber os på at yde dig en professionel tømrerservice inden for den aftalte tidsramme.

Læs mere om dine rettigheder på byggaranti.dk.

 

Vil du høre mere?

Du kan kontakte os på telefon 25 31 83 33 eller email rasmus@scherfig.dk. Vi er altid glade for at give dig et uforpligtende tilbud eller sparre med dig om dit byggeprojekt.