Udskiftning af facadedør i Grindsted

Per fra Grindsted havde gennem en længere periode erfaret, at hans facadedør var utæt, og det betød, at det var svært at holde rummet i baggangen varmt om vinteren. Per kontaktede derfor Jydsk Vindueskompagni til en samtale om, hvilken dør han skulle have, og her blev det hurtigt besluttet, at det skulle være en facadedør i træ/alu. Derudover skulle døren have sandblæst glas samt en fyldningsplade nederst, da den forrige dør havde det samme.

I oktober 2015 var tiden inde til, at den nye dør skulle monteres, og til at udføre jobbet var Tømrermester Rasmus Scherfig manden på pletten. Tømrermester Rasmus Scherfigs tømrer gik hurtigt i gang med arbejdet, og i løbet af meget kort tid var den nye facadedør monteret.

Da jeg spørger Per, om han er tilfreds med arbejdet, bliver han nødt til at give mig svaret ”jeg var ikke til stede”. Per bor nemlig i Norge, og huset, som døren sidder i, er udlejet. Dog taler han med sine lejere i ny og næ, og her siger han, at de er meget tilfredse med det færdige resultat. Under monteringen blev der dog opdaget et mindre problem, da døren åbnede den forkerte vej, men efter ”lidt telefonsnak”, som Per selv siger, blev den endelige dør monteret.

Efter døren er blevet monteret, har Pers lejer haft muligheden for at mærke effekten af en ny solid dør, og dette kan lejerne mærke, forklarer Per: ”Lejerne siger den er tæt”. Derved kan baggangen i huset fremover holdes varm og imødekommende om vinteren.

Arkivfotos: Yderdøre i træ/alu fra JVK Vinduer.

Grindsted er blot et af de mange steder i Sydjylland, hvor vi arbejder. Har du brug for hjælp til dørmontering eller andet tømrerarbejde, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Om projektet

  • Opgave: Dørmontering
  • Udført: Oktober 2015
  • Sted: 7200 Grindsted (Billund Kommune)