Udskiftning af døre i Holsted

Mette stod med en dør, som var slidt og i stykker, derfor stod den ikke til at redde. Mette kontaktede derfor Jydsk Vindueskompagni til en samtale omkring en ny dør, og sammen fandt de hurtigt frem til en ny: ”Rådgivningen var god, med fin behandling og god vejledning”.

Det endelige valg som Mette tog, var en dobbeltdør i plast, samt et gulv til loft-vindue, da partiet er meget stort, og derfor skulle det deles i to. Døren skulle være i plast, for det var de resterende elementer i huset også.

Da bestillingen var foretaget, blev det i juni 2015 tid til, at den dobbelte dør skulle monteres, og til at gøre dette var Tømrermester Rasmus Scherfig det ideelle match.

Rasmus Scherfig sendte 3 mænd afsted til at udføre monteringen, og dette var Mette meget glad for: ”Jeg har ikke forstand på det, så jeg er glad for, at de har”. Tømrerne gik hurtig i gang, og på kort tid var den nye dobbeltdør klar til brug i stuen.

Tømrerne gav Mette et rigtig godt indtryk: ”De var nogle friske gutter”, forklarer hun og forsætter med at fremhæve deres samarbejde som rigtig godt. Derudover virkede det til, at de havde det rigtig godt sammen, og det sætter Mette stor pris på.

Efter Tømrermester Rasmus Scherfig var færdig med monteringen, har Mette haft mulighed for at føle efter på hendes nye dobbeltdør i plast: ”Vi kan holde på varmen nu”. Derudover har udskiftningen også givet et helt andet indtryk: ”Det er blevet meget pænere og det er nærmest en hel ny stue”.

Arkivfoto: Dobbelt terrassedør fra JVK.

Vi udfører kompetent arbejde i hele Sydjylland, herunder Holsted og resten af Vejen Kommune. Kontakt os, hvis du planlægger et byggeprojekt.

Om projektet

  • Opgave: Dørmontering
  • Udført: Juni 2015
  • Sted: 6670 Holsted (Vejen Kommune)