Udskiftning af facadedør og terrassedør hos kunde i Hovedgård

Hele husets vinduer blev for nogle år tilbage skiftet ud til nogle nye plastvinduer fra Jydsk Vindueskompagni, så da dørene også begyndte at trænge til en udskiftning, faldt valget igen på JVK.

Bo købte en almindelig facadedør og en dobbelt terrassedør – begge i plast, naturligvis. Det var vedligeholdelsesdelen, der i sin tid afgjorde, at det blev produkter af plast, som Bo ville have i sit hus i Hovedgård.

Til monteringen af dørene kom et par tømrere fra Tømrermester Rasmus Scherfig og gjorde et godt stykke arbejde ifølge Bo. De arbejdede sammen om at få dørene færdige, og da de pludseligt stod og manglede noget var Bo glad for, at de valgte at sende den ene af sted for at hente det, imens den anden arbejdede videre, i stedet for at trække ”vi-kommer-igen-en-anden-dag”-kortet.

Der var netop derfor slet ikke noget at klage over, og de manglede da også bare lige at komme med rundstykker, og så havde det ellers været en ren luksusoplevelse, tilføjer Bo efterfulgt af et lille grin.

Det tog tømrerne en dag at færdiggøre montagen, og så stod de to nye døre klar til brug i huset. Den dobbelte terrassedør blev placeret i stuen og åbner ud til en overdækket terrasse, som Bo i den grad er glad for – især når den danske sommer byder på lidt bedre vejr end den som regel gør. Men om ikke andet så er terrassen jo heldigvis overdækket, og så kan man jo altid nyde lidt frisk luft i tørvejr, hvis regnen truer.

Vi har stor ekspertise inden for montering af alle typer døre og vinduer. Trænger dit hus også til fornyelse, så kontakt os for en snak om dit projekt.

Arkivfoto: Dobbelt terrassedør i plast fra JVK Vinduer.

Om projektet

  • Opgave: Dørmontering
  • Udført: August 2014
  • Kunde: Bo Hansen
  • Sted: 8732 Hovedgård (Horsens Kommune)