Udskiftning af døre og vinduer i Sønder Omme

Arkivfoto: Plastvinduer fra JVK Vinduer.

Kurt bor i et lille villahus fra 1968, som indtil for kort tid siden har haft trævinduer og døre siden det blev bygget. På grund af slitage var træelementerne dog nødt til at blive skiftet ud, og denne gang valgte Kurt, at han ville have plastvinduer og en enkelt plastdør.

Kurt og hans kone gjorde sig mange overvejelser, inden valget faldt på plastprodukterne. De tog også hen og besøgte Jydsk Vindueskompagnis udstilling for at se på træ/alu produkterne, men endte altså med plast, fordi det skulle være nemt for fremtiden, og det kom i første prioritet.

Vinduer har et stort glasfelt, der ikke er opdelt af sprosser, så de lukker meget lys ind i rummene. 3 af vinduerne sidder samlet i køkken/stue og de andre i værelserne i huset.

Til monteringen af vinduerne var Tømrermester Rasmus Scherfig blevet valgt, og han blev ikke stillet nogen nem opgave. Kurt arbejder nemlig med håndværkere til dagligt og har gjort det de sidste 30 år, så han havde da også de kritiske briller på, da monteringen af vinduerne skulle vurderes.

På trods af den udfordring i at imponere er konklusionen på Rasmus Scherfigs arbejde, at Kurt er fuldt ud tilfreds. Han fremhæver, at han også er tilfreds med fugningen, hvilket ikke er selvfølgelighed, kan man forstå på Kurt.

Han er altså meget glad for resultatet, og han tilføjer endda: ”Rasmus Scherfig er da velkommen igen en anden gang.” Med øje for detaljen og en mere end almindelig evaluering af håndværket er Kurt Schmidt altså stadig meget tilfreds med Rasmus Scherfig og byder ham velkommen til at komme tilbage og lave noget en anden gang!

Tømrermester Rasmus Scherfig monterer døre og vinduer i det meste af Sydjylland. Planlægger du også en udskiftning af elementerne i dit hus, så kontakt os for at finde en god løsning.

Om projektet

  • Opgave: Dør- og vinduesmontering
  • Udført: August 2014
  • Sted: 7260 Sønder Omme (Billund Kommune)
  • Kunde: Kurt Schmidt