Udskiftning af vinduer og terrassedør hos kunde i Fredericia

I oktober måned 2015 fik Pernille og hendes familie skiftet terrassedøren og alle vinduerne i deres rækkehus. De gamle elementer var slidte og bar præg af tidens tand, så de undersøgte derfor mulighederne for at få nye elementer på internettet. Her fandt de frem til Jydsk Vindueskompagni som har danskproducerede produkter.

Sammen med en rådgiver fra Jydsk Vindueskompagni, fandt de frem til nogle flotte posthusvinduer, som er vinduer, der er delt vandret på midten, hvor det øverste felt er en fast karm og ikke kan åbnes, men den nederste er topstyret og oplukkelig. Derudover fandt de frem til en dobbelt terrassedør og et højt vindueselement, som de synes passer rigtig godt til deres hjem. Alle elementerne er i træ/alu, hvor man har det flotte hvidmalede træ indvendig og alu-kappen udvendig. Denne beskytter mod vind og vejr, og familien slipper for at tænke på malerarbejdet.

Da vinduerne og den dobbelte terrassedør var bestilt og leveret hos familien, ringede de som aftalt til montøren – Tømrermester Rasmus Scherfig. De aftale at gå i gang med udskiftningen allerede dagen efter.

Pernille og familien var bl.a. glade for, at han tænkte over at tage et vindue ud og isætte det nye med det samme. Dette gjorde at de blev minimalt påvirket af det indenfor, og det hjælp med at holde på varmen.

Han var ifølge Pernille meget høflig og venlig, og tilbød at støvsuge efter sig. De satte pris på hans grundighed og de var meget tilfredse og glade for det endelige resultat.

Deres rækkehus havde nu fået nyt liv, og kunne stråle med nye vinduer og terrassedør i mange år frem.

 

Trænger du også til nye vinduer og/eller døre til dit hjem? Kontakt os i dag for et godt tilbud.

Arkivfoto: Hvide posthusvinduer fra JVK Vinduer.

Om projektet

  • Opgave: Dør- og vinduesmontering
  • Udført: Oktober 2015
  • Sted: 7000 Fredericia