Udskiftning af vinduer og terrassedør hos kunde i Ribe

”Vil du deltage?” er et af mine første spørgsmål til Lars fra Ribe, og hertil svarer han hurtigt: ”Helt sikkert, jeg kan kun anbefale montøren”.

Lars brugte tilbage i april 2014 Tømrermester Rasmus Scherfig til en montageopgave med 12 vinduer samt en terrassedør. Lars’ vinduer samt terrassedør var begyndt at rådne, og derfor skulle der en generel vedligeholdelsesudskiftning til i huset, bortset fra de 2 hoveddøre.

Lars kontaktede Jydsk Vindueskompagni til en samtale omkring de mange muligheder, og igennem hvad Lars beskriver som en god rådgivning med hurtig respons på forespørgsel og priser, faldt valget på 12 vinduer samt en terrassedør med 3-lags glas.

Efter bestillingen var foretaget, blev det Tømrermester Rasmus Scherfigs tur til at brillere, og dette er det helt rigtige ord for Tømrermester Rasmus Scherfigs arbejde. Montørerne gik i gang med monteringen tidligt om morgenen, og til almindelig fyraftenstid stod huset udstyret med nye elementer fra Jydsk Vindueskompagni.

”Jeg er overrasket over, hvor pænt de efterlod det, og hvor hurtige de var til det,” siger kunden og forsætter: ”De har gjort et rigtig godt indtryk… alt var fejet og støvsuget”. Ud over den pæne oprydning samt montering var Lars meget imponeret over måden, Tømrermester Rasmus Scherfigs montører arbejdede sammen på: ”De arbejde super godt sammen og gjorde det rigtig pænt” – og derved var monteringen perfekt på alle parametre. ”Jeg kan kun anbefale dem”.

Efter monteringen har fundet sted, har Lars også hurtigt kunnet mærke de mange fordele ved nye elementer. ”De gamle var vinde og skæve og lige til at se igennem,” som Lars selv siger, og derved kan fordelene både mærkes indenfor og ses udefra.

Vi monterer alle typer døre og vinduer i det meste af Sydjylland. Drømmer du også om nye elementer, så kontakt os for en snak om mulighederne og et uforpligtende tilbud.

Om projektet

  • Opgave: Dør- og vinduesmontering
  • Udført: April 2014
  • Kunde: Lars Mikkelsen
  • Sted: 6740 Ribe (Esbjerg Kommune)